banner359

Zehir tacirlerine şafak baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekiplerince Kartal genelinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

07 Ağustos 2014 Perşembe 09:48 2014-08-07 09:50:39
Zehir tacirlerine şafak baskını
 Kartal genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonuna Narkotik Şube Müdürlüğü ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra Motorize Polis Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerde destek verdi. 20 farklı adrese düzenlenen operasyona yaklaşık 500 polis memuru katılırken polis helikopteri de havadan destek verdi. Eş zamanlı olarak girilen adreslerde uyuşturucu madde aranırken şüpheli şahıslar üzerine çalışma yapıldı.

Yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şahısların olduğu ifade edilirken çok miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği öğrenildi. 

Son Güncelleme: 07.08.2014 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<