banner359

Zeytinburnu'da Hamile Kadının Binadan Atlama Anı Görüntülendi

İstanbul Zeytinburnu'da patlamanın meydana geldiği binada mahsur kalan hamile kadının, apartmandan atladığı an kameralara yansıdı.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 13:58 2014-07-12 14:13:57
Zeytinburnu'da Hamile Kadının Binadan Atlama Anı Görüntülendi

Patlamanın yaşandığı binada mahsur kalan kadın ise, kendisini aşağı bıraktı.

Zeytinburnu’nda Mithatpaşa Tramvay durağı yakınında bulunan bir binanın giriş katındaki ambalaj atölyesinde şiddetli bir patlama yaşandı. Olayda biri ağır 8 kişi yaralandı. Bölgeye hemen çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri binada çıkan yangını söndürürken, sağlık ekipleri de ilk müdahalelerini yaptıkları yaralıları hastanelere kaldırdı.

Terör saldırısı olmadığı belirlenen olayda, patlamanın şiddetiyle binada ve çevrede hasar oluştu.

Öte yandan, yaralılardan hamile bir kadının mahsur kaldığı ilk kattan aşağıya açılan battaniyeye atladığı anlar, amatör kameraya böyle yansıdı. Ayağa kalkan ve iyi olduğunu söyleyen kadın, hastaneye götürüldü.

VALİ’DEN AÇIKLAMA

Yazılı bir açıklama yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Bugün saat 12.00 sıralarında Zeytinburnu ilçemizde imalathane olarak kullanılan bir işyerinde patlama meydana gelmiştir. İtfaiye ekiplerinin ilk değerlendirmelerine göre olay gaz sıkışması ya da tüpgaz patlaması sonucu meydana gelmiş olup, terör saldırısı değildir. Olayda biri ağır 8 vatandaşımız yaralanmış, bir itfaiye erimiz de yoğun dumandan etkilenerek tedavi altına alınmıştır” dedi.

8aylık hamile bayanın atlaması böyle görüntülendi!

Son Güncelleme: 12.07.2014 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<