Yıldırım Belediyesi, tekstil atölyelerinden abonelik sistemi ile 108 bin 800 ton atık toplayarak çevrenin kirlenmesini önledi.
Çevre temizliğine yönelik hayata geçirdiği hizmetlerle adından söz ettiren Yıldırım Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren abone sistemi dahilinde olan 5 bin tekstil atölyesinden özel kırpıntı toplama aracı ile haftanın altı günü tekstil atığı topluyor. Her mahallede haftanın iki günü özel torbalarla atık toplama işlemi gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günde yaklaşık 20 ton atık toplayarak tekstil atıklarının çevreyi kirletmesinin önüne geçiyor.
Yıldırım’ın yaşanabilir bir yer olması için doğayı korumanın herkesin sorumluluğunda olduğunu söyleyen Edebali, “Tekstil kırpıntı atıklarını abone işletmelerimizden toplayarak, şehrimizin kirlenmesini önlüyoruz. Bu gibi atıkların boş alanlara şuursuzca bırakılmaması konusunda ilçe esnafımızın hassas olmalarını bekliyoruz” dedi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.
Reklam Alanı
YouTube Videolarımız

İnegöl’de güvenlik görevlisi 1000 tabloya imza attı

Kurbanlık boğa çıldırdı! 6 kişi seferber oldu

Benzin konulmak istenen motosiklet alev alev yandı

İnegöl’de sokağın durumu evine giden öğrenciyi isyan ettirdi

İnegöl Hayvan Pazarında Gülümseten Pazarlık!

İnegöl’de görüntülenen hareket şaşkına çevirdi

Görenler Şaştı: İnegöl’de Bayram Hazırlığı Böyle Oldu

İnegöl OSB’de fabrikayı alevler sardı! Müdahale sürüyor

Bursa'da kurban pazarında kadın celepler dikkat çekiyor

Butlan kararının ardından Kılıçdaroğlu’nun dün yayınladığı video gündem oldu

İnegöl'de hareketli dakikalar! Çok sayıda ekip sevk edildi



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın