banner359

Bakanlık karar aldı...Bursa’da zabıta harekete geçti, mangal keyfi yarıda kaldı

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI'NDAN KORONAVİRÜSE KARŞI GELEN YENİ ÖNLEMDE, PARK VE MESİRE ALANLARINDA MANGAL VE PİKNİK YAPILMASI YASAKLANDI. BUNUN ÜZERİNE HAREKETE GEÇEN ZABITA EKİPLERİ MANGALCILAR VE PİKNİKÇİLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ.

21 Mart 2020 Cumartesi 16:32
Bakanlık karar aldı...Bursa’da zabıta harekete geçti, mangal keyfi yarıda kaldı

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan korona virüse karşı gelen yeni tedbirleri kapsamında park ve mesire alanlarında mangal ve piknik yapılması yasaklandı. Bunun üzerine harekete geçen Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri mangalcılar ve piknikçiler için denetim başlattı.

Bursa Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipleri, özellikle Uludağ’ın eteklerindeki park ve bahçelerde piknik ve mangal yapan vatandaşları önce uyardı sonra men etti.

Alınan karardan haberi olmayan vatandaşlar zabıta ekiplerinin uyarılarının ardından mangallarını söndürüp parktan ayrıldı.

Vatandaşlar alınan karara olumlu yaklaşırken, bazıları da kalabalık ortamlardan kaçtıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<