banner359

Manzaralı sosyal mesafeye uymadılar, polis gelince böyle kaçtılar

BURSA’DA DAĞ YOLU ÜZERİNDE SOSYAL MESAFEYE UYAMAYAN VATANDAŞLARI POLİS EKİPLERİ SIK SIK UYARIDA BULUNDU.

15 Mayıs 2020 Cuma 10:38
Manzaralı  sosyal mesafeye uymadılar, polis gelince böyle kaçtılar

Bursa’da Uludağ yolu üzerinde araçlarını park edip şehir manzarası izleyen vatandaşlar sosyal mesafeye dikkat etmeyince polis ekipleri baskın yaptı. Polisi gören kişiler araçlarıyla kısa sürede dağıldılar. Polis ekipleri vatandaşlara sık sık uyarıda bulundu.

Yeni tip korona virüs nedeniyle artık banka, parklar, market ya da başka bir yerde oluşan kalabalıkların sosyal mesafeyi koruması için Bursa Emniyet Müdürlüğü büyük hassasiyet gösteriyor. Uludağ yolu üzerinde manzara için bekleyen ve toplu sohbet eden vatandaşlar sosyal mesafe kuralını ihlal etti. Bunun üzerine çevredeki polis ekipleri vatandaşların sosyal mesafeyi koruması için büyük uğraş gösterdi.

Polis ekipleri yol üzerinde muhabbet etmek için bekleyenleri ve Ramazan ayında alkol alanları ekip otosundan anonsla uyarıp sosyal mesafe aralığına getirerek dağıttı. Ancak bir süre sonra vatandaşlar yeniden topluluk oluşturdu. Emniyet güçleri yeniden gelip vatandaşları dağıttı. Bazı vatandaşlarda maske olmadığı gözlendi. Bu kişiler arasında 20 yaş altında gençler de olduğu tespit edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<