Mera sıkıntısı hayvancıyı zora sokuyor

Bursa’da hayvan besicileri ayakta kalmak için kendi çayırlarını ekmeye başladı.Mazot ve yem fiyatlarının yüksek olması nedeniyle işin içinden çıkamayan hayvan üreticileri çareyi kendi çayırlarını ekmekte arıyor.Bursa’nın Yenişehir...

09 Nisan 2018 Pazartesi 09:42 2018-04-09 10:33:11
Mera sıkıntısı hayvancıyı zora sokuyor

Bursa’da hayvan besicileri ayakta kalmak için kendi çayırlarını ekmeye başladı.

Mazot ve yem fiyatlarının yüksek olması nedeniyle işin içinden çıkamayan hayvan üreticileri çareyi kendi çayırlarını ekmekte arıyor.

banner380

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan Mustafa Gün, “Mera alanlarımızın kısıtlı olmasından dolayı kendi arazilerimize yulaf yonca ekiyoruz. Başka çaremiz yok Daha sonra bunları kurutup balya yaparak hayvanlarımıza yedireceğiz. Üretici zor durumda artan mazot fiyatları yem fiyatlarının yüksek olması çiftçiyi zor durumda bırakıyor ne yaparsak yapalım işin içinden çıkamıyoruz “diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.04.2018 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<