(Özel) Eşinin hatırasını yaşatmak için gözü gibi baktığı çiçek bütün odayı kapladı

BURSA'DA YAŞAYAN OSMAN FİLİZ'İN VEFAT EDEN EŞİNİN HATIRASINI YAŞATMAK İÇİN GÖZÜ GİBİ BAKTIĞI ÇİÇEK, 15 YILDA AĞAÇ GİBİ BÜYÜYEREK ODANIN TAVANINI KAPLADI

12 Temmuz 2020 Pazar 09:35
(Özel) Eşinin hatırasını yaşatmak için gözü gibi baktığı çiçek bütün odayı kapladı

Bursa’da yaşayan Osman Filiz’in vefat eden eşinin hatırasını yaşatmak için gözü gibi baktığı çiçek, 15 yılda ağaç gibi büyüyerek odanın tavanını kapladı.

banner380

Yenişehir ilçesinde yaşayan Osman Filiz, rahmetli karısından kalan çiçeğe gözü gibi bakıyor. Evinin oturma odasındaki binbaşı çiçeği iyi bakım sayesinde büyüyüp odayı kapladı. Duyanların çiçeği görmeye geldiğini belirten Osman Filiz, karısının 10 yıl önce vefat ettiğini ve ölmeden 4-5 yıl önce bu çiçeği diktiğini anlattı. Merhumenin bu çiçeği çok sevdiğini belirten Filiz, “Eşimin hatırası. Misafir odasında genişçe bir saksıya diktiği bu çiçeğe bakarak onu hatırlıyorum. Sulamasını, bakımını hiç ihmal etmiyorum. Çiçek odayı tamamen kapladı. Ben de eşime olan sevgimi bu şekilde sürdürüyorum” diye konuştu.

Filiz, “Odanın içinde başka çiçekler daha var, eşimden kalan bu çiçeğe gözüm gibi bakıyorum. Çünkü burada onun hatırası yaşıyor. Vaktimi böyle geçiriyor, eşimin sevgisini yaşatıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<