Yıldırım’da cadde ve sokaklar bayrama hazır

YILDIRIM BAYRAMA HAZIR

23 Mayıs 2020 Cumartesi 12:53
Yıldırım’da cadde ve sokaklar bayrama hazır

Yıldırım Belediyesi, temiz bir Yıldırım için çalışmalarını sürdürüyor.

banner380

Bu kapsamda Kurtuluş Caddesi, Beyazıt Caddesi, İncirli Caddesi ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki eski ve aşınmış çöp konteynerlerinin oluşturduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, uzun süredir kullanımda olan ve çevreye kötü koku yayan konteynerleri yenileriyle değiştirdi. Acil ihtiyacı olan cadde ve sokaklara öncelik tanınarak yürütülen dağıtım çalışmaları sonucu, ilçedeki eskiyen tüm konteynerlerin yenilenmesi planlanıyor.

Bugüne kadar ilçe genelinde temizlik için öncü uygulamalara imza attıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak tüm mahallelerimizin temizliğine ve hijyenine önem veriyoruz. Ramazan Bayramı öncesinde eskimiş, yıpranmış ve kötü koku yapan konteynerlerimizi yenileriyle değiştirerek cadde ve sokaklarımızı bayrama hazırlıyoruz. Özellikle yaz aylarında daha çok hissedilen koku ve sızıntıların olmaması için bu yenilemeyi önemsiyoruz. Gelecek nesillere temiz bir Yıldırım bırakmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<