banner359

MHP’den 'Başkan Yardımcılığı' Açıklaması

20 Mart 2019 Çarşamba 20:30 2019-03-20 20:49:08
MHP’den 'Başkan Yardımcılığı' Açıklaması

Cumhur İttifak’ının İnegöl’de seçimi kazanması durumunda MHP’li meclis üyesi adayı Faruk Adıyaman’ın başkan yardımcısı olacağını iddiasına MHP İnegöl İlçe Teşkilatından tepki geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun yaptığı yazılı açıklamada “Bilindiği üzere 31 Mart 2019 da Mahalli İdareler Seçimleri gerçekleştirilecektir. Cumhur ittifakı için çalışmalarımız son hızla devam ederken, gidilmedik köy, sıkılmadık el ve dokunmadığımız gönül kalmayacak şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Cumhur ittifakının Bursa ve İnegöl'de en iyi şekilde temsil edilip başarıya ulaşması için Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İdrak edeceğimiz bu seçim, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin de ısrarla ve önemle vurguladığı gibi devletimiz ve yüce Türk Milletinin geleceği açısından oldukça büyük bir öneme haizdir. Bu gerçekle Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın her sözünü emir telakki edip pazarlık yok talimatını uygulamışızdır. Bunun dışında bir talepte asla bulunulmamıştır.”

 “Bu bağlamda 20.03.2019 Çarşamba günü bazı basın-medya kuruluşlarında çıkan ve teşkilatımızın asla bilgisi dâhilinde olmayan başkan yardımcılığı haberlerine kimsenin inanmaması gerektiğini duyurmak isteriz. Biz teşkilat olarak her zaman Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin emirleri doğrultusunda hareket ederek sadece beka diyoruz. Bazı kendini bilmezlerin uydurma haberleriyle teşkilatımıza zarar vermeye çalışanlara da asla boyun eğmeyeceğimizi bildirmek istiyoruz. Kamuoyumuz bilmelidir ki Genel Başkanımızın çizgisinden bir milim bile sapma yoktur.”

Son Güncelleme: 20.03.2019 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<