banner359

"Giderek varoşlaşan bir İnegöl var"

18 Ocak 2020 Cumartesi 12:46 2020-01-18 15:48:25
"Giderek varoşlaşan bir İnegöl var"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları, Bursa Milletvekilleri İsmail Tatlıoğlu ve Ahmet Erozan İYİ Parti İlçe Başkanlığına sürpriz ziyarette bulundular. Burada açıklama yapan Tatlıoğlu, İnegöl ile ilgili şok sözler söyledi.
İYİ Parti ilçe binasında partililerle bir araya gelerek gündemi değerlendiren genel başkan yardımcıları partiye yeni katılan üyelere de rozet takdiminde bulundular. 

Suriye’den 20 ton arpa ithal edilmesini sert sözlerle eleştiren İYİ Parti Bursa milletvekili aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı İsmail Tatlıoğlu ; “Şimdi bir Türkiye düşünün savaştaki Suriye’den 20 Bin ton arpa satın aldık. Neden bu Türkiye’nin potansiyelinin olmadığından mı? Hayır. Türkiye’de bu işi yapabilecek insanların olmadığından mı? Hayır. Türkiye bu işte bir mesafe alamadığı için mi? Hayır. Son 10 yılda bilhassa da bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden sonra İnanın Türkiye kötü yönetilmiyor, yönetilemiyor. Türkiye’nin tarım envanteri yok. Yani bu ne demek? Türkiye’de 2019 yılını yeni bitirdik. Tarım Bakanlığı, Türkiye’de ne kadar buğday ekildiğini bilmiyor. Ne kadar koyun var, ne kadar keçi var, süt var bunu bilmiyor” dedi.
TÜRKİYE’DE NE KADAR SURİYELİ OLDUĞUNU KİMSE BİLMİYOR
Tatlıoğlu son olarak Türkiye’de ne kadar Suriyeli yaşadığını Türkiye’de kimsenin bilmediğini belirterek; “Resmi kayıtlara göre Türkiye’de 3 Milyon 750 bin Suriyeli var. Gerçekten Türkiye’de ne kadar Suriyeli olduğunu kimse bilmiyor. Hiç kimse bilmiyor. 5 milyonda deseniz doğru, 6 milyon deseniz de doğru, 4 milyon deseniz de doğru. Bakın 2008 yılında fert başına hepimizin geliri 10 Bin 500 dolarmış. Bugün 8 Bin 400 dolar. 5 kişilik bir aile her yıl 65 bin liralık kayıp içerisinde” şeklinde konuştu.
GİDEREK VAROŞLAŞAN BİR İNEGÖL VAR!
İnegöl’ü değerlendiren Tatlıoğlu, “Giderek varoşlaşan bir İnegöl var. İnegöl kendini kurtarması için il olması lazım. Çünkü İnegöl gerçekten kötü gidiyor. İnegöl’de, Bursa ve Türkiye ortalamasının üzerinde uyuşturucu kullanımı var. Yönetilmiyor. Çocuklarımızı buralara teslim ediyoruz. Polis kayıtları, bütün bunlar ortada. Anneler çocuklarını sokağa çıkarırken tereddüt ediyor. İnegöl hala herkesin tanındığı bir yer. Hadi oğlum, kızım sokakta oyna, teyzene git denilebilecek bir yer, İnegöl. Kendi ürettiği kadar da mutlu bir yer İnegöl. Ama yok böyle bir şey. Bununla ilgili bir cevapta yok. Bütün bunlar iyileşmenin de çabuk olacağını gösteriyor. Türkiye’de çok sorun var. Ama çok kolay çözümleri var. Bunun için siyasal iklimin değişmesi lazım. Değiştiğinde Türkiye çok çabuk kendine gelir. Biz bu tek adam sisteminden, parlamenter sisteme dönüp, siyasal iklim değişikliğiyle sorunların çözüleceğini inanıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Partiye yeni katılan üyelere rozet taktimi yapılarak toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sonlandırıldı.

Son Güncelleme: 18.01.2020 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Herkez. 2020-01-19 12:04:03

Paranın peşinde sizden de bir bok olmaz bunu biliyor halk bedava çene çalma.

<