banner359

10 dakika arayla iki kaza yaptı!

02 Eylül 2016 Cuma 15:39 2016-09-02 15:47:17
10 dakika arayla iki kaza yaptı!
Hamidiye Mahallesi Park Caddesinde bir bisikletliye çarpıp olay yerinden ayrılan özel otomobil sürücüsü, Turgutalp Anadolu Lisesi mevkiinde karıştığı ikinci kazada yaralandı. İki kaza sonucunda 3 özel otomobil, 1 minibüs ve bir bisiklet zarar görürken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde seyir halindeki 62 yaşındaki Dursun Ali Ü. Yönetimindeki 34 UM 2469 plakalı özel otomobil Park Sürücü Kursu önünde park halindeki 16 6330 plakalı minibüse, ardından da bisikletiyle seyir halindeki 59 yaşındaki Naim B.´ye çarptı. Kaza sonucu bisikletten düşen Naim B. yaralanırken, özel otomobil sürücüsü Dursun Ali Ü. ise kaza yerinden kaçtı. Naim B. kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Park Caddesinden, Adnan Menderes Bulvarına  ve ardından da okullar bölgesine kaçan Dursun Ali Ü., bu sefer Turgutalp Anadolu Lisesi mevkiinde park halindeki 16 KNM 65 ve 16 Y 6316 plakalı özel otomobillere çarptı. İkinci kaza sonucunda ise, özel otomobil sürücüsü Dursun Ali Ü. yaralandı. Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından kaza yerinde gelen 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Dursun Ali Ü., burada tedavi altına alındı.

ŞEKERİM DÜŞTÜ, HATILAMIYORUM

Sürücünün ifadesinde seyir halindeyken şekerinin düştüğünü ve hiçbir şey hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Kazalarla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 02.09.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<