banner359

100. yıl ilkokuluna çirkin saldırı!

23 Ekim 2017 Pazartesi 01:34 2017-10-23 15:14:25
100. yıl ilkokuluna çirkin saldırı!

Orhaniye mahallesinde ikamet eden öğrencilerin eğitim gördüğü 100. Yıl ilkokulu binasına saldıran gençler, okula zarar verdiler. Okulun bahçesindeki çeşmeleri yakan Vandallar, okulun projektörlerini kırdılar. Alkollü şahıslar, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre; Orhaniye, Hafız Mehmet Doğru sokakta eğitim öğretim hizmeti verilen 100. Yıl ilkokulu binasının bahçesine gelen sayıları 10´a yakın şahıslar, okulun bahçesinde alkol içerek adeta alem yaptılar.

Alkollü şahıslar okulun bahçesine utanmadan hacetlerini giderirken, aynı zamanda okul bahçesindeki çeşmelerin içinde ateş yaktılar. Vandallar, ayrıca okul girişini aydınlatan projektörü de kırarak zarar verdiler.

Pazar günü okula gelen görevlileri, okuldaki olayı görünce durumu emniyet ekiplerine bildirdiler.

Olay yerine gelen ekipler, gerekli inceleme yaptıktan sonra olay yerinde gençlerin bıraktıkları alkol şişelerinden parmak izi çalışması da yaptılar.

Yaşanan olay anı ise okul kameralarına yansırken, ekipler kameralara yansıyan şahısları bulmak için tahkikat başlattılar.

Son Güncelleme: 23.10.2017 15:14
Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Geçmiş Olsun 2017-10-23 10:42:23

Okullara yapılan bu ve bunun gibi çirkin saldırıları esefle kınıyorum.Okullar bizim eğitim yuvamızdır.En önemli değerlerimizden birisidir.Bunun bilincinde olmayan bu vahşileri Allah'a havale ediyorum.

<