banner359

11 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

.

25 Kasım 2014 Salı 13:38 2014-11-25 14:13:11
11 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
 Uzun süredir yaptıkları takip neticesinde Yenice Mahallesi Bahar Sokakta bir depoya baskın yapan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan 11 bin paket kaçak sigara ele geçirdiler. 
Takip neticesinde Yenice Mahallesi Bahar sokakta 54 yaşındaki Z.B.’nin kullandığı depoda kaçak sigara olduğunu tespit eden KOM ekipleri önceki gün akşam saatlerinde depoya baskın yaptı. Baskın sonrası yapılan inceleme de depo içerisinde piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan 11 bin paket kaçak sigara bulundu. Kaçak sigaralara el koyan KOM ekipleri, Z.B.’yi de göz altına aldı. KOM tarafından yapılan takipte MOBESE’den de yararlanıldığı öğrenildi.
Emniyette ifadesi alınan Z.B. adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 25.11.2014 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<