30 Ağustos Zaferi Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos 2021 Pazartesi 13:53 2021-08-30 15:51:04
30 Ağustos Zaferi Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramın 99. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi İnegöl'de coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı 09.30’da Atatürk Anıtı önünde başladı. 99. yıl dönümünde anıta çelenk sunulması ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

banner380

İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Protokolü, Muharip Gaziler Derneği İnegöl Temsilciliği Üyesi Gaziler, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen programın ardından Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.

30 AĞUSTOS TÜM DÜNYAYA KAHRAMANLIK MESAJININ VERİLDİĞİ GÜN

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, çelenk sunma ve tebrik kabulü sonrası belediye önünde devam etti. Zafer Bayramının 99. yılında aziz milletimizin bugünkü toprakların vatan olmasında birlik ve beraberlik duygusunun önemine değinildi. 30 Ağustos’un; Türk Milletinin birlik ve beraberlik içinde zor şartlarda kazandığı bir zaferi temsil ettiği belirtildi. Tüm dünyaya kahramanlık mesajı verilen bir gün olduğu vurgulandı.

BELEDİYE ÖNÜNDE COŞKULU FİNAL

Belediye önündeki programın açılış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından öğrencilerin okudukları şiirler sonrası İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu türküler eşliğinde halk oyunu gösterisi gerçekleştirdi. Son olarak sahneye İnegöl Mehteran takımı çıkarak mehter marşları söyledi.

Son Güncelleme: 30.08.2021 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<