banner359

4 Ayda 482 çift dünya evine girdi

11 Mayıs 2018 Cuma 09:29
4 Ayda 482 çift dünya evine girdi

İnegöl’de düğün sezonu hızlı başladı. 2017 yılı içerisinde bin 227 kişinin evlendiği İnegöl’de, 2018 yılı ilk 4 ayında 482 çift dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

Düğün sezonunun başladığı İnegöl'de, 5 aylık yaz sezonu süresi içerisinde nikah kıyarak, düğün merasimlerini gerçekleştiren çiftler dünya evine giriyor. İnegöl'de bu yılın ilk 4 ayında toplam 482 çift dünya evine girdi. 2018 yılının Ocak ayında İnegöl’de 87 çift dünya evine girerken, düğün sezonunun seyrek olarak başladığı Şubat ayında ise İnegöl’de toplam 78 hayatlarını birleştirdi. Mart ayında ise önceden resmi nikah kıydıran çiftler nedeniyle evlenme oranlarında artış yaşandı. Mart ayı içerisinde 122 çift dünya evine girdi. Ramazan ayına girmeden önceki ay olan Nisan ayında ise 195 evlenme merasimi ile ilk 4 ayın rekoru kırıldı.

MAYIS’IN İLK HAFTASI 27 EVLİLİ

 Mayıs ayının ilk haftasında ise Ramazan ayı gelmeden nikâh işlemlerini tamamlama düşüncesi ile 25 çift dünya evine girdi. Ramazan Bayramı’ndan sonra ise ayda yaklaşık 300’e yakın evlilik işlemi gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<