banner359

4 Bin ASDEP Memur Alımı Yapılacak!

22 Haziran 2018 Cuma 17:40
4 Bin ASDEP Memur Alımı Yapılacak!

Aile Bakanlığına 2018 yılı için 4000 Aile Sosyal Destek Personeli ASDEP kapsamında personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklikle hangi bölüm mezunlarından ASDEP personeli alınacağı açıklandı. Kaynak: ASDEP 4 Bin Personel Alımının Hangi Bölüm Mezunlarından Olacağı Belli Oldu 

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik yapılmasına dair esasların yürürlüğe konulması hakkında karar 21 Haziran 2018 tarihli resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda yapılan değişiklikle de Aile Sosyal Destek Personeli Alımı için mezuniyet bölümleri de yeniden belirlendi.ASDEP personeli alımında daha önceki bölümlere ek olarak yeni bölümler de eklendi.

Aile Sosyal Destek Personeli; Yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler, Sosyal Çalışmalar, Psikoloji, Sosyoloji, Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.Önceki ASDEP alımlarında yer alan mezuniyet bölümleri şu şekildedir: Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümleri mezunları ve bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmak gerekiyordu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<