banner359

4 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı

05 Ocak 2017 Perşembe 19:29 2017-01-05 19:57:15
4 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı

 İnegöl´de iki farklı zamanda meydana gelen olaylarda 4 kişiyi silahla yaralayarak kaçan zanlı, Emniyet ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 18 Aralık 2016 tarihinde Kalburt mevkiinde yaya olarak evlerine giden İlker Y. ve Mehmet Y., uğradıkları silahlı  saldırı sonucunda yaralanmışlardı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıs kayıplara karışmıştı.

TAMİRCİDE SİLAHLI SALDIRI

İkinci saldırı ise Yenice mahallesinde meydana gelmişti. Yenice Mahallesi Mustafabey caddesi üzerinde yürüyen 26 yaşındaki Yunus Emre A. ve 21 yaşındaki Mehmet D., takip edildikleri şahıslardan kaçarak sığındıkları motosiklet tamircisinde silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmışlardı.

YARALILAR ZANLIYI İŞARET ETTİLER

İki ayrı silahlı saldırı olayında 4 kişi yaralanırken, yaralıların ifadeleri doğrultusunda harekete geçen emniyet ekipleri firari zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlattılar. Aranan şahsın Yeniceköy mahallesinde özel bir aracın içerisinde olduğu ihbarını alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu aracı takibe alarak operasyon yaptı. Hareket halindeki araç Yeniceköy mahallesinde durduruldu ve 4 kişiyi silahla yaralamak suçundan aranan Emre D. yakalandı. Zanlı emniyet ekiplerince gözaltına alındı. 

TUTUKLANDI

4 kişiyi yaralayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Son Güncelleme: 05.01.2017 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<