5. Kattan Düştü, Burnu Bile Kanamadı!

.

25 Haziran 2015 Perşembe 16:51 2015-06-25 17:05:52
5. Kattan Düştü, Burnu Bile Kanamadı!
 İnegöl´de  meydana gelen olay da 4. katlı binanın terasından düşen 3 yaşındaki minik çocuk mucize eseri kurtuldu. Acil servise getirilen minik çocuğun tetkiklerinde vücudunda herhangi bir kırık oluşmaması dikkat çekti.
Edinilen bilgilere göre İnegöl Kemalpaşa Mahallesi Yakut sokaktaki 4. Katlı, apartmanda ikamet eden Yıldız ailesinin 3 yaşındaki çocuğu Hüseyin Yıldız, annesinin ve babasının evde olmaması nedeniyle ablası Cansu ile birlikte evde oynamaya başladı. O sırada ablasının yanından ayrılan minik çocuk apartmanın 4. Katının üstendeki terasa çıktı.

TERASIN KORKULUKLARI KIRILINCA

Terasın korkulukları üzerinde oynayan minik çocuk, o sırada korkuluk kırıldı. Dengesini kaybeden minik çocuk, korkuluğun kırılan parçasıyla beraber apartmanın bahçesindeki beton zemine düştü.

Durumu gören komşuları korkuluk ile birlikte yere düşen çocuğu alarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.

KIRIK ÇIKMADI AMA…

Acil serviste tetkikleri yapılan minik çocuk müşahede altına alındı. Çocuğun film sonuçlarına bakan sağlık çalışanları şaşkına döndü. Film sonuçlarına göre minik Hüseyin´in vücudunun herhangi bir yerinde kırık olmadığı tespit edildi.

BİZ OYUNCAK BEBEK ZANNETMİŞTİK

Olayı gören sokakta oynayan minik çocukları olayı soğukkanlı bir şekilde anlattılar.

Olayı anlatan Enes Emre Doğan, “Ablası evde otururken terasa çıkıp terasın demirine yaslanmış, sallamış demiri. Demirle beraber yere düşmüş.  Biz yerde gördük oyuncak bebek zannettik. Babam çocuğu acile götürdü. Bir şey olmamış.” Dedi.

Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 25.06.2015 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<