banner359

5 mahalle doğalgaza kavuştu

19 Ağustos 2021 Perşembe 17:59
5 mahalle doğalgaza kavuştu

İNGAZ, Kurşunlu başta olmak üzere 5 mahalleyi daha doğalgaza kavuşturdu. Eylül ayı ile birlikte bölgede abonelik işlemlerine başlanılacak.

AK Parti Bursa milletvekili Vildan Yılmaz Gürel yaptığı açıklamada; ''Alanyurt'tan başlayıp Kurşunlu'ya gelen çelik boru hattının gazlanma işlemi gerçekleştirildi. Böylece Kurşunlu bölgesi, Küçükyenice, Yiğit, Süpürtü ve Eymir Mahalleleri de dahil olmak üzere doğalgaza kavuştu. Bundan sonra lokal olarak cadde ve sokaklarda bulunan boru hatlarına peyderpey doğalgaz verilecek. Önümüzdeki aydan itibaren, bölgede abonelik işlemlerine başlanılacak. Hatta mahalle sakinlerine kolaylık olması açısından İngaz, Kurşunlu bölgesine geçici bir süre ile ofis açmayı planladı, abone işlemlernin bu ofisten yürütülmesi düşünülmektedir.Girişimlerimiz ile bahsi geçen hattı yatırım planlarına dahil eden ve şu an itibariyle Küçükyenice, Yiğit, Süpürtü, Eymir'den sonra Kurşunlu'muzu doğalgaza kavuşturan İngaz Şirket yetkililerine,  hassaten Yavuz müdürümüze ve ekibine bir daha teşekkür ediyorum''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<