banner359

500 Kişilik Öğrenci Yurdu İnşaatı Tamamlandı

.

09 Mart 2015 Pazartesi 10:39 2015-03-09 10:55:51
500 Kişilik Öğrenci Yurdu İnşaatı Tamamlandı

 Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün, Bursa Bölge Müdürlüğü vasıtasıyla Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içerisinde yapılmakta olan ve sadece kız öğrencilerin kalacağı 500 kişilik Öğrenci Yurdu inşaatı tamamlandı.

Yüzde yüzü tamamlanan yurt binasının iç kısmındaki çalışmaların da kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte yurt binaları Nisan ayı ortasında teslim edilecek.

BİNALAR TAMAMLANDI

Yurt binasında incelemelerde bulunan Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, “İnegöl’de öğrenci yurdu ihtiyacını sürekli söyledik, zaten kamuoyu bunu biliyor. Özellikle de burasının kız öğrenciler için ayrılacağını ifade ettikten sonra öğrencilerimiz büyük bir beklenti içerisinde oldular. Yurt binalarımız tamamlandı. İç kısımları da son noktaya geldi. 2015-2016 eğitim öğretim güz dönemine öğrencilerimizin buraya kayıt yaptıracağını düşünüyoruz. Dolayısıyla da bu anlamda iyi bir gelişme olacak. Zaman zaman İnegöl’de yurt ve ikamet sıkıntısından dolayı öğrencilerin şikayetlerinin olduğunu biliyoruz. Bu sorunda ortadan kalkmış olacak. Güz döneminden sonra biz de artık rahatlıkla İnegöl’de öğrencilerimizin ikamet edeceği yer sorunu olmayacağını söyleyeceğiz. Yurdumuzun şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor” dedi.

NİSAN AYINDA TESLİM EDİLECEK

Dekan Canbolat konuşmasını şöyle sürdürdü; “Erkek öğrenciler için kısmen sorun olabilir. O konuda da diğer özel yurtlar ile görüşmeler oldu. İyileşme bekliyoruz. İleriye dönük olarak bunların hallolacağını düşünüyoruz. Yurdu yapan Müteahhit firma 2015 Nisan ayı ortalarında yurdu teslim edecek.”

Son Güncelleme: 09.03.2015 10:55
Anahtar Kelimeler:
InegölUludağöğrenciYurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<