500 Öğrenci Spor Tırmanış Yarışmasında Ter Döktü

30 Aralık 2019 Pazartesi 10:54
500 Öğrenci Spor Tırmanış Yarışmasında Ter Döktü

İnegöl Belediyesi’nin İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği Okullar Arası Spor Tırmanış Etkinliğine 500’ü aşkın öğrenci katıldı. Her yaştan sporcu adaylarının yer aldığı yarış, renkli görüntülere sahne oldu.

İnegöl Belediyesi, Belediyespor organizasyonu ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü katkılarıyla Okullar Arası Spor Tırmanış Yarışması düzenledi. Bugün 08.30’da kültür park içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda yapılan yarışmaya 22 okuldan 500’ü aşkın öğrenci katıldı.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde her yaştan öğrencinin kendi yaş kategorisinde mücadele ettiği yarışma 16.00’a kadar sürdü. Ardından tüm kategorilerde derece alan sporcular belirlendi. 16.00’da ise ödül töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Akşeker, Belediyespor Müdürü Hüseyin Kurt, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere toplam 4 kategoride yapılan derecelendirme sonucu ilk 4’e giren sporculara madalyaları takdim edildi. Ardından takım halinde yapılan sıralamaya göre derece alan okullara kupaları takdim edildi. Yarışmaya en fazla öğrenciyle katılan Vehbi Koç İlkokulu (125), Müşerref-Muzaffer Samda (112) ve Nuri Pakdil Ortaokulu (40) idarecilerine de organizasyona katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

banner380

Ödül töreni sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, “Okullar arası spor tırmanış yarışmasında bizlere katılımlarıyla destek veren tüm okullarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada biz 400 civarında öğrenci planlarken, 500’ü geçmiş sayı. Çok güzel bir katılım oldu. Burada yapılan müsabakalarda dereceye giren çocuklarımız, Bursa’da yapılacak yarışmalarda ilçe4mizi temsil edecekler. Çocuklarımızın bu tür etkinliklerde yer alması hem sportif açıdan gelişimlerine katkı sağlarken aynı zamanda kötü alışkanlıklardan da korunmalarına vesile oluyor” dedi.

Tören toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<