banner359

73 bin kişiye poliklinik hizmeti

28 Temmuz 2017 Cuma 15:29 2017-07-28 15:34:37
73 bin kişiye poliklinik hizmeti

 Bebek dostu unvanına sahip İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 6 aylık süre içerisinde 73 bin kişiye poliklinik hizmeti sundu. 

ÇAY HİZMETİ
Sağlık bakanlığı tarafından modern bir şekilde Alanyurt bölgesinde yaptırılan İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde geçtiğimiz aylarda hastalara çay hizmeti başlamıştı.
BEBEK DOSTU
İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlık Bakanlığı ve UNICEF tarafından önerilen “Emzirmeyi destekleme politikası” çalışmaları sonucunda “Bebek Dostu Hastane” unvanını kazanmıştı.
Bursa Kamu Hastanelerine bağlı olarak hizmet veren İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Başhekim Yardımcısı Hasan Güleryüz, son 6 ay içerisinde günde ortalama 470 poliklinikle, 73 bin poliklinik hizmeti verdiklerini açıkladı.
Güleryüz, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde protez, diş tedavisi, dolgu, kanal tedavisi, porselen kaplama gibi tedavilerin yapıldığını ifade ederek “İnegöl´ümüze ve vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Merkezimizde son teknoloji cihazlar kullanılıyor. Dinlenme Salonlarından tutunda LCD televizyonlara kadar tüm otomasyon sistemleri hastalara en konforlu ve en kaliteli hizmeti vermek üzere kurulmuş durumda" dedi.
73 BİN POLİKLİNİK HİZMETİ
2017 yılı ilk 6 aylık poliklinik hizmetlerini açıklayan Güleryüz, “2017 yılı Ocak ayından Haziran ayı sonuna kadar 31 bin 880 hastaya 73 bin poliklinik hizmet verdik. 17 bin hastanın diş çekimini yaptık. 20 bin hastamıza kanal tedavisi ve dolgu hizmeti verdik. 13 bin 200 hastaya sabit protez işlemi gerçekleştirdik. 3 bin hastamıza ise hareketli protez tedavisi uyguladık.” Dedi.
ÇOK DİLLİ HASTANE
Hastanenin ayrıca çok dilli hizmet verdiğine dikkat çeken Güleryüz, “Merkezimizde hafta içi gece saat 24:00´e hafta sonu da 17:00 saatlerine kadar nöbetçi doktorlarımız hizmet vermekte ayrıca Arapça, Rusça Kürtçe ve İngilizce  dillerini bilen personellerimiz sayesinde merkezimize başvuran yabancı hastalarda  rahatlıkla muayene olabilmektedir.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.07.2017 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<