Acemi Hırsızlar İş Başında!

07 Aralık 2016 Çarşamba 20:18 2016-12-07 20:29:46
Acemi Hırsızlar İş Başında!

İnegöl'de boş arsada bulunan otoparkta seri oto hırsızlığı olayı yaşandı. 4 aracın camlarını kırarak teyiplerini çalan hırsızlardan bir aracı düz kontak yapmayı başaramayınca, ip bağlayıp götürmek isteseler de başarılı olamayıp sokakta bırakıp kaçtılar.

banner380
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde  Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi ile Kanal sokağın kesiştiği alandaki boş arsada park halinde olan 16 Y 2563 ve 74 AZ 135 plakalı özel otomobillerin camlarını kıran hırsızlar, otomobilleri çalmak için düz kontak yapmaya çalıştılar. İki otomobili de çalıştıramayan hırsızlar, park halindeki 16 KMD 59 plakalı özel otomobilin camını kırmaya çalıştılar. Otomobilin camını kıramayan hırsızlar son olarak 16 KPJ 90 plakalı özel otomobile yöneldiler. Düz kontak yaparak götürmeyi amaçladıkları özel otomobili çalıştırmayı başaramayan hırsızlar, otomobilin önüne ip bağlayarak 50 metre çektiler. Aracı yine de çalıştıramayan hırsızlar, teybini çaldıkları otomobili sokak ortasında bırakarak kaçtılar.

Sabah saatlerinde otomobillerinin başına geldiklerinde hırsızlık olayı ile karşı karşıya kalan araç sahipleri durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, oto farelerini yakalamak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 07.12.2016 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<