banner359

Acemi kasaplar hastanelik oldu

01 Eylül 2017 Cuma 18:38 2017-09-01 18:46:52
Acemi kasaplar hastanelik oldu

İnegöl'de Kurban Bayramının ilk gününde acemi kasaplar sahneye çıktı. Kesim sırasında kendilerini yaralayan 62 acemi kasap acil servisin yolunu tuttu.

Kimi elini kesti, kimi kafasından yaralandı.

İnegöl'de kurbanlarını kesmek isteyen veya kasaplara yardım etmeye çalışan bazı vatandaşlar, acemiliklerinin kurbanı oldu. Acemi kasaplar nedeniyle Acil serviste sabah saatlerinde başlayan yoğunluk gün boyu sürdü.

Bayram namazlarını kılan İnegöllüler, ardından kurbanlarını kesmek için kolları sıvadı. Bazı vatandaşlar modern kesim alanlarını tercih ederken, bazıları ise uygun olmayan yerlerde kurbanlarını kesmeyi tercih ettiler. Kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmeye çalışan çok sayıda vatandaş, kesim sırasında çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan acemi kasaplar, İnegöl Devlet ve Özel Hastanelerin acil servislerinin yolunu tuttu.

62 acemi kasap kurban yerine kendilerini keserken, elleri, ayakları, bacakları kafaları bezlerle sarılı vaziyette geldikleri hastanelerde müdahale edildi. Kimi kendi aracı ile hastaneye gelirken, bazılarını ise ambulanslarla acil servislere yetiştirildiler. Bir acemi kasap ise büyükbaş hayvanın boynuzu acemi kasaba saplandı. 

Son Güncelleme: 01.09.2017 18:46
Anahtar Kelimeler:
InegölKURBANKasapAcemi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<