banner359

Acil Servis Önünde Bıçaklı Kavga

24 Ekim 2017 Salı 01:25 2017-10-24 10:32:51
Acil Servis Önünde Bıçaklı Kavga


İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis önünde gençler arasında bıçaklı kavga çıktı. Bıçaklı saldırgan Emniyet Müdürü tarafından etkisiz hale getirildi.
Edinilen bilgilere göre; Alkollü oldukları öğrenilen kardeşler Murat C. Ve Hüseyin C., Acil Servis önünde görevli özel güvenlik görevlisine küfür etmeye başladılar. O sırada güvenliğin yanında bekleyen Ayşe A. isimli kadında bu duruma sinirlenerek iki genç ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında üzerindeki bıçağı çıkarak Murat C., Güvenlik Görevlileri ve Emniyet Ekiplerince püskürtüldü.
EMNİYET MÜDÜRÜ ETKİSİZ HALE GETİRDİ
Kavga sırasında Acil Serviste bulunan Emniyet Müdürü İlhami Araali, etrafa bıçakla dehşet saçan genci yakalayarak etkisiz hale getirdi.
CEZAEVİ KAÇAĞIYMIŞ
Emniyet ekipleri alkollü olan iki genci yakalayarak gözaltına aldılar. Saldıran gençlerden Murat C.’nin cezaevi kaçağı olduğu öğrenildi.
SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Yaşanan arbedenin ardından sinir krizleri geçiren Ayşe A., emniyet ekipleri tarafından zorlukla sakinleştirildi.
Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 24.10.2017 10:32
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<