banner359

Acil servis önünde dünyaya geldi 

15 Ağustos 2018 Çarşamba 12:29 2018-08-15 16:26:36
Acil servis önünde dünyaya geldi 


İnegö’de meydana gelen ilginç doğum da, bebek İnegöl Devlet Hastanesi Acil servis önünde araçta dünyaya geldi. 
Doğum sancısı gelen (28) Ayşe Ay, babası Ömür Erel tarafından araca alınıp hastaneye götürülmek üzere yola çıktı. Sancıları artan anne adayı, Devlet Hastanesi önünde doğum süreci başladı. Acil servisten koşarak gelen Hemşireler, araç içerisinde doğumu gerçekleştirdiler. Başarılı geçen doğum sonucunda anne Ayşe Ay, kız çocuğu dünyaya getirdi.
Acil servis önünde dünyaya gelen minik kız çocuğu ve annesi, hastanenin servisinde tedavi altına alındılar.
O anı anlatan anne Ayşe Ay, “Sancılarım başladığında babam beni Ortaköy mahallesinden araca alıp hastaneye getirirken, bebeğim hastane önünde dünyaya geldi. Çok mutluyum. Bu ikinci çocuğum. Yolda doğması beni de şaşırttı. Mutluyuz” dedi.
Bebeğin babası Tuncay Ay ise, “Ben işteydim. Bir telefon geldi, doğum oldu diye. Eşimin babası araçla getirirken Hastane önünde dünyaya gelmiş çocuğumuz. Çok mutluyum. Henüz ismini ne koyacağımızı düşünmedik. Eşimin ve bebeğimizin Sağlık durumunun iyi olması çok sevindirici” dedi.
Olayı anlatan Ayşe Ay’ın babası Ömür Erel, “Kızımın sancısı gelince araçla yola çıktık. Çok uğraştım ama hastaneye yetişemedik, hastane önünde dünyaya geldi. Böyle nasipmiş. Mutluyuz” dedi.

Son Güncelleme: 15.08.2018 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<