banner359

Acil Servisi birbirine kattı!

19 Mayıs 2016 Perşembe 15:28 2016-05-19 15:29:40
Acil Servisi birbirine kattı!

 Mimar Sinan Bulvarı üzeri Devlet Hastanesi Acil Servis mevkiinde kontrolden çıkarak kaldırıma çarpan motosikletin sürücüsü tedavi reddetti, üstüne birde Acil servisi birbirine kattı.

Edinilen bilgilere göre; Yeşil cami istikametinden İngaz kavşağı istikametine seyir halinde olan sürücü R.İ. Yönetimindeki motosiklet, iddiaya göre ters yönden bir aracın önüne çıkması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet cadde kenarındaki kaldırıma devrilerek, zeminin yağış nedeniyle kayganlaşması sonucunda savruldu. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan eşi İ.İ. yaralandı.

SAĞLIKÇILAR GÖRDÜ YARDIMA KOŞTU

Kanlar içinde kalan sürücü ve eşini yerde gören acil servis ve ambulanstaki sağlıkçılar koşarak kaza yerine gittiler. Yaralı genç ve eşi ambulansa alınarak Acil servise getirildi.

ALKOLLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Acil servise alınan ve yüzü kaza nedeniyle kanlar içinde kalan genç, kendisine müdahale etmek isteyen sağlıkçılara ve güvenlik görevlilerinin üzerine yürüdü. Tedaviyi reddeden genci kimse sakinleştiremedi. Sağlıkçılar ve emniyet ekipleri de olaya dahil oldular, fakat genç sakinleşmedi. Yapılan alkol ölçüm sonucunda 205 promül alkollü olduğu ortaya çıkan şahıs, yakın akrabalarının uyarılarını da dinlemeyerek, kaza yapmasına neden olduğunu iddia ettiği sürücüler hakkında küfürler saydırdı.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Sakinleştirilemeyen yaralı sürücü, emniyet ekiplerince etkisiz hale getirilerek merkeze götürüldü.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 19.05.2016 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<