banner359

Adaylığını açıkladı

31 Aralık 2021 Cuma 09:02 2021-12-31 16:22:58
Adaylığını açıkladı

Yemek sektörüne uzun yıllar hizmet veren Bacanaklar  Lokantası sahibi Muhammet İleri, yapılacak İnegöl Köfteci, Aşçı, Tatlıcı ve Benzerleri Odası seçimleri öncesinde başkan adaylığını açıkladı.

Adaylığını yemekli toplantı ile kamuoyuna duyuran Başkan adayı Muhammet İleri, Oda üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için aday olduğunu ifade ederek, 1997 yılından beri yemek sektöründe hizmet verdiğini söyledi.

38 yaşındaki başkan adayı İleri, yeni bir vizyon ve yeni bir anlayışla, tecrübeli bir ekip oluşturduklarını belirterek, "Mesleğimi çok seviyorum. Mesleğime ve meslektaşlarımıza hizmet etmek istiyorum. Esnafımızın sesi olmak ve mesleğimize hizmet etmek için aday oldum. Odamız üyelerinin oylarına talibiz. Esnaf arkadaşlarımızın hizmetinde olmaktan, mutluluk ve onur duyuyoruz. Göreve layık görüldüğümüzde  iyi ve kötü günde üyelerimizin hep yanınızda olacağız. Üye esnafımıza kendi işletmelerinde, düzenli ziyaretler yaparak, dilek ve talepleri için çözümler bulacağız.  Dinamik ve çözüm odaklı bir oda, için bizde adayız. Allah çıktığımız bu yolda hayırlar eylesin diyerek, esnaflarımızdan yapılacak olan seçimlerde destekleri bekliyoruz. Oda üyelerimizin mesleki anlamında ihtiyaçlarını karşılamak işlerini kolaylaştırmak, mesleğimizin çıkarlarını korumak, meslektaşların birbiri ile iletişim kurmasını ve dayanışmasını sağlamak amacımız aynı zamanda felsefemiz olacak." diye konuştu.

Son Güncelleme: 31.12.2021 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<