banner359

Adli kontrolle serbest kaldılar!

25 Haziran 2020 Perşembe 17:11
Adli kontrolle serbest kaldılar!

İnegöl'de Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan kaçak silah operasyonunda 27 kişi yakalandı. Çok sayıda silah ele geçirildi. Sorgulamaları tamamlanan 27 kişiden 22'si serbest kalırken, 5 kişi adliyeye sevk edildi.

‌Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak silah imalatı ve ticareti yaptıkları yönünde ihbar bulunan şüphelileri mercek altına aldı. Konuyla ilgili İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak çalışma başlatan Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yapılan fiziki ve teknik takipler sonucu biri İzmir’de olmak üzere toplam 33 adres tespit etti. Ekipler bu adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.  Operasyonda Ö.A, M.G, B.Ş, R.T, S.K, T.Ç, D.E, K.C, K.D, H.K, M.K, F.T, E.D, R.D, R.Ö, N.D, B.Ş, İ.K, E.C, S.A.Y, Ü.T, U.B, İ.T, K.A, N.A, S.B ve A.T isimli 27 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin İnegöl de bir restoranda çalıştıkları ve restorana gelen müşterilere silah satmaya çalıştıkları öğrenildi.

Şüphelilerin ev, iş yeri ve arabalarında yapılan aramalarda 10 adet ruhsatsız tabanca, 112 adet tabanca fişeği, 6 adet tezkeresiz av tüfeği, 35 adet av fişeği, 6 adet kurusıkı tabanca, 8 adet uzun namlulu silah fişeği,  1 adet bıçak ve 1 adet muşta ele geçirildi.

Ele geçirilen mühimmata el konulurken gözaltına alınan şüphelilerden 5’i adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 5 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Anahtar Kelimeler:
InegölOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<