banner359

Adliyede Yakalandı

31 Ocak 2017 Salı 16:32 2017-01-31 16:36:40
Adliyede Yakalandı

 İnegöl'de iki kişinin yaralandığı silahla saldırı olayında tutuklu sayısı 5´e yükseldi. 5. Şüpheli adliye içerisinde gözaltına alındı.

SİLAHLI KAVGA ETNİK GERGİNLİĞE NEDEN OLDU

10 Aralık 2016 tarihinde İnegöl´ün Akhisar Mahallesi Atatürk caddesi üzerinde faaliyet gösteren kuaföre, araçlar gelen şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırı sonucunda kuaför 23 yaşındaki Lütfü H. ile 43 yaşındaki Vahid R. Yaralanmıştı.

Silahlı saldırı olayı etnik gerginliğe neden olmuştu. Grupların toplanmalarının ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm personel göreve çağrılırken, Bursa´dan Çevik Kuvvet ekibi ve TOMA aracı destek olarak geldi. Ekipler iki mahalle arasındaki noktada tampon bölge oluşturulmuştu.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Saldırı şüphelileri 21 yaşındaki S.K., 19 yaşındaki A.K., 20 yaşındaki H.K. ve 23 yaşındaki G.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı.

1 TUTUKLAMA DAHA

Saldırıyı gerçekleştiren bir numaralı şüpheli ise yakalandı. İnegöl Adliyesine giderek savcı ile görüşen şüpheli Halil K.´nın aranan suçlu olduğu ortaya çıktı. Savcı, duruma el atarak emniyet ekiplerine haber verdi. silahlı saldırı şüphelisi Halil K., emniyet ekiplerince gözaltına alındı. iddiaya göre saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf eden Halil K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Silahlı saldırı da tutuklama sayısı 5´e yükseldi.

Son Güncelleme: 31.01.2017 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<