Ahır Çöktü, 8 Sığır Telef Oldu

.

01 Ocak 2015 Perşembe 16:59 2015-01-01 17:19:17
Ahır Çöktü, 8 Sığır Telef Oldu
 İnegöl'de yoğun kar yağışı sebebiyle ahır çöktü. Yüz büyük baş hayvanın bulunduğu ahırın çatısının çökmesi neticesinde 8 sığır telef oldu. O sırada hayvanları besleyen hayvan bakıcısı ise canını zor kurtardı. 
Deydinler Mahallesi'nde Selahattin Külcü’ye ait ahırın çatısı yoğun kar sebebiyle çöktü. Olayı gören çoban durumu hayvan sahibine bildirdi. Olay yerine gelen hayvan sahibi, AK Parti İlçe Meclisi üyesi Selahattin Külcü, çöken çatının altında kalan hayvanları kesti. 8 büyükbaş hayvansa telef oldu.
Selahattin Külcü, “Dün akşam saat 20.30 sıralarıydı. Hayvan bakıcısı çatının çöktüğünü söyledi. Çıkıp geldiğimizde manzara buydu. V şeklinde bir çatı, kapanarak çökmüş. Tam tersi çökseydi daha büyük zarar olurdu. 8 hayvanımız telef oldu. Sevindiğimiz tarafı bakıcımıza bir şey olmaması. Hayvanlarımızın telef olmasına üzüldük. Bu bir afettir. 200 bin civarında maddi hasarımız var” dedi.

Son Güncelleme: 01.01.2015 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<