Ahlaksız paylaşıma suç duyurusu

23 Eylül 2020 Çarşamba 11:25 2020-09-23 11:45:44
Ahlaksız paylaşıma suç duyurusu

İnegöllü esnaf Yücel Demir, işyerinin sosyal medya hesabını etiketleyerek, İmam Hatip mezunları hakkındaki paylaşım yapan Besim Ç. Hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.
İmam hatipli gençleri, kötü gösteren paylaşım görenlerin tepkisini de çekti.
Duyarsız kalmayan İnegöllü esnaf Yücel Demir, Cumhuriyet savcılığına giderek paylaşımlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
Açıklama yapan Demir, “İnegöl’de esnaflık yapıyorum, sosyal medyayı da kullanan bir insanım. Bugün sabah sosyal  medya hesabımı açtığım zaman çok ilginç bir olayla karşılaştım. İnegöl’de yaşıyoruz ve İnegöl’ün ekmeğini yiyoruz. Öncelikle şunu söyleyeyim kızım da imam hatip mezunu. Müthiş rahatsız edici bir olayla karşılaştım. İlk etapta düşündüm uğraşmaya değer mi değmez mi diye. Birilerinin bu tip insanlarla uğraşması gerekiyor çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Şöyle bir resim göstereyim size. Son zamanlarda bayağı popüler ama can sıkıcı bir konu.  İki tane başı örtülü kızın  ellerinde içki şişeleri ile resmini paylaşıp imam hatipler dindar nesil yetiştiriyor diye haber yapan Besim Çelik isimli şahıs üstelik bu şahıs benim kendi sosyal medya hesabımı kullanarak yer bildiriminde bulunarak bu resmi paylaşıyor. Sadece bu değil aynı şekilde yine benim işletme hesabımı kullanarak iyi ateist cennete gidebilir paylaşımında bulunuyor. Herkesin görüşü kendine ve saygımız var ama her görüş her yerde söylenmez diye biliyorum. Bu terbiyesizliği medya hesabından yapıyor. Besim Ç. isimli vatandaş, şu anda Cumhuriyet Savcılığının önündeyim. Dediğim gibi birilerinin sizin gibilerle uğraşması gerekiyor. Bunlara karşı susarsak, daha kötü şeylerin bizi bekliyor olacağını düşünüyorum inşallah da yanılıyorumdur. Biraz sonra gidip şikayette bulunacağız.  Sosyal medya konusunda da hükümetimizin ve devletimizin çalışmaları var. Bu çalışmaların ne kadar önemli olduğunun da belgesidir bu olay. Ben İnegöllülere ve bütün Türkiye’deki vatandaşlarımıza uyarıda bulunuyorum, lütfen sessiz kalmayın.” Dedi.

banner380

Son Güncelleme: 23.09.2020 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<