Ahmet Şerif İzgören'e Yoğun İlgi

25 Ekim 2017 Çarşamba 22:41 2017-10-26 17:27:50
Ahmet Şerif İzgören'e Yoğun İlgi

negöl Belediyesi’nin Ekim ayı kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak’ isimli semineri yoğun ilgi gördü. 400 kişilik salonda adım atacak yer kalmazken, Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören’in eşsiz anlatımını dinlemeye gelen vatandaşlar programı sahneden takip etti.

20.30’da başlayacak etkinlik için erken saatlerden itibaren Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezine gelen vatandaşların programa ilgisi yoğun oldu. 400 kişilik salon programın başlamasına yarım saat kala tamamen dolarken, yaklaşık 700 kişinin semineri takip ettiği öğrenildi. Salonda oturacak yer kalmadığını gören konuşmacı-yazar Ahmet Şerif İzgören, sahneye çıkarak ayakta kalan dinleyicilerini sahneye davet etti. Sahnede sadece kendisinin birkaç adım atabileceği kadar bir alan bırakan İzgören, bu hareketiyle salondaki vatandaşların takdirini topladı.

banner380

BİR NEDENİNİZ VARSA BAŞARILI OLURSUNUZ
Her yaştan vatandaşın takip ettiği ‘Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak’ isimli semineri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta takip ederken, Kişisel Gelişim Uzmanı - Yazar Ahmet Şerif İzgören seminerde kişisel başarının önemine dikkat çekti. Başarıya gidilen yolda hedef belirleme, istek ve motivasyonun önemini eğlenceli bir dille katılımcılara aktaran İzgören, konuşmasında sık sık başarıya ulaşmış kişilerin hayatlarından örnekler de sunarak “Yaptığınız işe odaklanırsanız ve o işi yürekten yaparsanız başarıya ulaşırsınız. Ne iş yapacaksanız yapın yaptığınız işte bir nedeniniz olmalı ve yapacağınız işin hayalini kuracaksınız. İşinizde başarılı olmanız için iş kalitesi, girişimcilik ve dürüstlük elbette ki çok önemlidir. Ancak bu değerlere vatan sevgisi ve hoşgörüyü de eklemelisiniz. Yapacağınız işi tutkuyla yapın. Hayatta bir nedeniniz varsa başarılı olursunuz” dedi.

Seminer sonunda İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta sahneye çıkarak Ahmet Şerif İzgören’e üzerinde İnegöl’ün değerleri işlenmiş olan bir tablo takdim etti.

Son Güncelleme: 26.10.2017 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<