banner359

Ahşap oyna ve kakma kursu başlıyor

24 Mart 2017 Cuma 10:38 2017-03-24 10:43:15
Ahşap oyna ve kakma kursu başlıyor

 İnegöl Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Ahşap Oyma ve Kakma Kursunun ikincisini düzenlediklerini ifade eden HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, başvurularının devam ettiğini belirtti.

Halk Eğitim Merkezi eski binasında açılacak olan kurs, hafta içi 5 gün, akşamları usta sanatçı Ahmet Münir Ayva tarafından gerçekleştirilecek.

İNEGÖL MOBİLYASININ BİR ÖZELLİĞİ OLACAK

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Usta sanatçımız Ahmet Münir Ayva´ya eski HEM binamızda bir yer tahsis ettik. Geçtiğimiz sene bu kursumuzda 8 kişi yetişmişti. Şuan ikincisini açacağız. Haftanın 5 günü akşamları eğitimler gerçekleştirilecek. İnegöl mobilyası üzerine bilhassa AR-GE ve tasarımcılar üzerinde etkili olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızdan ahşap oyma ve kakma sanatı üzerine çok güzel eserler üretilecek ve kursiyerlerimize ait sergi de düzenleyeceğiz. Mobilya üzerinde tasarımcılar bunu kullanabilirler. Mobilyacılar, oyma ve kakma sanatı ile farklılık arz edebilirler. Bu, İnegöl mobilyasının bir özelliği olacaktır. 4 ay sürecek olan kursumuza tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 24.03.2017 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<