banner359

Aile içi kavgada kan aktı

25 Eylül 2018 Salı 09:38
Aile içi kavgada kan aktı

Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde meydana gelen olayda alkollü genç, tartıştığı babasını ve ağabeyini bıçakla yaraladı. 

Edinilen bilgilere göre; Park caddesinde bulunan evlerinin önüne alkol alıp gelen K.P., evin önünde babası ve ağabeyi ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında öfkelenen K.P., babası K.P. ile ağabeyi K.P.’ye bıçakla saldırdı. Saldırı sırasında ellerinden yaralanan baba ve ağabey, saldırgan genci darp ederek durdurdular. Kavga sırasında iki kardeş ile baba, ellerinden yaralandılar. Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<