banner359

Ailevi meseleleri olan kadının söylediği yalan ortalığı karıştırdı

29 Temmuz 2020 Çarşamba 14:59 2020-07-29 17:06:13
Ailevi meseleleri olan kadının söylediği yalan ortalığı karıştırdı

İnegöl'de terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla yakalanan kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Genç kadın, ailesiyle problemleri olduğu için böyle bir yalana başvurduğunu illeri sürdü.

Alınan bilgilere göre, 29 yaşındaki M.E.Ö., Adana’dan Bursa’ya gelmeden önce eşine bir mektup bırakıp, DEAŞ terör örgütüne katılacağını söyledi. Eşinin evden ayrılması üzerine emniyete kayıp başvurusu yapan koca, polislerden yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen emniyet ekipleri kadını aramaya başladı. TEM ekipleri ile Bursa jandarma ekipleri M.E.Ö. isimli kadının izini sürdü. Kadının Bursa’dan Adana’ya otobüsle gideceği bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, otobüsü İnegöl terminalinde durdurdu. M.E.Ö. gözaltına alındı. Genç kadının ailesiyle yaşadığı problemler sebebiyle böyle bir yola başvurduğu öğrenildi. M.E.Ö. savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Son Güncelleme: 29.07.2020 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<