banner359

AK Parti İnegöl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

09 Eylül 2021 Perşembe 11:19 2021-09-09 11:46:36
AK Parti İnegöl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Ak Parti İnegöl İlçe Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısı dün akşam Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleşti.
Toplantıya Ak Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa İl Başkan Yardımcısı Sinan Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, geçmiş dönem ilçe başkanları Bülent Temelli ve Adem Demirel katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “26 Şubat 2020 tarihinde bu kutlu göreve layık görüldük. Yönetimimizi oluşturduk ve hizmette süreklilik esastır anlayışıyla çalışmalarımıza başladık. Akabinde pandemi hızlandı ve video konferans yöntemiyle çalışmalarımız sürdü. Bu süreçte yine Cumhurbaşkanımızın öz verili çalışmalarıyla devletimiz milletinin maddi manevi yanında durdu. Allah’a hamd olsun ki bizlere böyle kutlu görev verildi. Bizler için en büyük mükafat sayın Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşı olabilmektir. İnşallah şehrimize, davamıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Tabi bu geçen süreçte Rabbim çok güzel şeyler nasip eyledi. 86 yıllık esaretin kırılması ak kadrolara nasip oldu ve Cumhurbaşkanımızın gayretleriyle Ayasofya ibadete açıldı. Dış politikada önemli adımlar atarak oluşturulmak istenen terör koridorunu bertaraf ettik. Ülkemiz ilk defa Karadeniz’de doğalgaz keşfi gerçekleştirdi. Açılamaz denilen kuyular açıldı ve petrol rezervlerine ulaşmaya başladık. Birlik ve beraberlik üzere olduğumuz sürece Allah C.C. inşallah bizlere daha güzel mükafatlar verecektir. Sayın Cumhurbaşkanım sen bu millete hizmet ettiğin sürece, sen ülkemizi bölmek isteyenlerle mücadele ettiğin müddetçe İnegöl her zaman senin yanında ve arkandadır. Burada bulunan teşkilatımız sayın cumhurbaşkanımızla aynı davaya hizmet etmek onurunu yaşamaktadırlar” İfadelerini kullandı

Akabinde konuşan belediye Başkanı Alper Taban ise, “İnsan gerçekten teşkilatın ve milletin karşısında heyecan duruyor. Zor günlerden geçiyoruz. Pandemiden dolayı kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hasta olanlara da şifa diliyorum. Göreve geldiğimiz günden beri belirli vaatlerde bulunduk. Bu vaatleri birlikte çalışarak yerine getiriyoruz. Vatandaşımıza 94 beyan verdik ve her birinin arkasındayız. Hizmet ettiğimiz toplumumuza  daha iyi imkânlar sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha tasarruflu, daha dikkatli ve nitelikli projeler ortaya koyabilmek adına çalışma yapıyoruz. Kültürel faaliyetlerimiz de devam ediyor. Yine çok kıymetli bulduğumuz teknolojik değişim ve dönüşümü de kurumumuzun ortasına yerleştirmiş durumdayız. Şehrimizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ben yeniden toplantıya katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 09.09.2021 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<