banner359

Ak Parti İnegöl'den 'Coronavirüs' açıklaması

29 Mart 2020 Pazar 18:32
Ak Parti İnegöl'den 'Coronavirüs' açıklaması

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan İçişleri Bakanlığının 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın sağlığını koruma amacıyla aldığı sokağa çıkma yasağı kararını değerlendirdi ve karara ilişkin İlçe teşkilatının çalışmalarını aktardı.

Başkan Mustafa Ersan, “Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan daha sonra tüm dünyada pandemi boyutuna ulaşan Covid-19 virüsüne karşılık Devletimizin tüm kademeleri gerekli önlemleri hızlı bir şekilde alarak bu doğrultuda kararlar vermiştir. Bu kararlardan bir tanesi de İçişleri Bakanlığının, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyesiyle 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın geçici olarak sokağa çıkışının kısıtlanması kararı olduğunu dile getiren Ersan, İlçemizde yaşayan 65 yaş üstü, partimize üyeliği bulunan yaklaşık 4300 büyüğümüz Teşkilatımız tarafından aranarak sokağa çıkmamaları ve sağlık açısından almaları gereken önlemler noktasında hatırlatmalar yapıldı. Bunun akabinde olası ihtiyaçları durumunda gereksinimlerinin karşılanacağını ve bu süreci hep birlikte sabır ve dikkatle atlatacağımızı kendilerine bildirdik” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<