banner359

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Durmuş'un Kurban Bayramı mesajı

30 Temmuz 2020 Perşembe 17:48
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Durmuş'un Kurban Bayramı mesajı

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Durmuş mesajında,“Pandemi dönemi içerisinde idrak edeceğimiz ikinci bayramımız olan Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle tebrik ederken, içinde bulunduğumuz şartlara uygun olarak daha özenli ve tedbirli olunması gerçeğinide bir kez daha hatırlatmak isterim.
İbadetlerin en özellerinden biri olan kurban ibadetini gerçekleştireceğimiz Kurban Bayramı, paylaşma ve yardımlaşmaya yüce dinimiz İslam'ın verdiği değerin bir nişanesidir. 
Her zaman olduğu gibi, bayramlarımız, birliğimize, beraberliğimize ve manevi değerlerimize sarılmanın fırsatları olarak kabul eden milletimize ayrı bir coşku vermektedir. 
Huzur, mutluluk ve aile kavramları ile yoğrulan, geleceğimiz olan çocuklarımızın en güzel anılarını biriktireceği bu özel günlerin kıymetini bilerek, gerektiği özeni göstererek geçirmeyi Rabbim hepimize nasip etsin.
Pandemi döneminde geçireceğimiz son bayramımız olduğuna inandığım Kurban Bayramı'mızı, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederken, azami dikkatli olunmasını rica ediyorum.
Kardeşliğimizin daha da pekişeceği, birliğimizin ve beraberliğimizin bayram sevinci ile harmanlanarak devam edeceği bu bayramda, kurban ibadetlerimizin Allah katında kabul olması ve nice bayramlarda yeniden kavuşma ümidiyle hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<