banner359

AK Parti İnegöl İlçe Başkanından "Cumhurbaşkanına hakarete" tepki

22 Haziran 2021 Salı 00:21 2021-06-22 11:26:01
AK Parti İnegöl İlçe Başkanından "Cumhurbaşkanına hakarete" tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Müzikle ilgili kısıtlamaları 24.00'e çekiyoruz kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok.' sözleri üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Devlet Hastanesi'nde çalışan hemşire Hasan Ç., "24'e çekiyoruz kusura bakmasın' demişsin. Kusura bakmazlar, seni çalgı sapıyla, davul derisiyle, yeri gelir sahne halısıyla dövüp içkiyle boğarlar. Foseptik evladı sevimsiz puşt seni" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında hakaretler savuran hemşireye tepkiler çığ gibi arttı. 
Açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, "Cumhurbaşkanımızın bu gün yaptığı açıklamalar sonrasında, İnegöl Devlet Hastanesi'nde görevli bir personel tarafından sosyal medyada yapılan, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ağır hakaret ve tehdit içeren paylaşımdan haberdar olmamız ile birlikte hukuki ve idari soruşturmaların başlatılması için gereken girişimlerde bulunmuş durumdayız.Konunun tüm yönleri ile takipçisi ve tarafı olacağız.Cumhurbaşkanımız kırmızı çizgimizdir.Bu çirkin ifadelerin hukuk çerçevesinde gereken cezayı alması için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi. 

Öte yandan Hasan Ç. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Son Güncelleme: 22.06.2021 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<