banner359

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı 90 Kişiyle Ankara'ya Gitti

.

01 Nisan 2015 Çarşamba 19:39 2015-04-01 19:40:19
AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı 90 Kişiyle Ankara'ya Gitti

 AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, 90 kişilik bir ekiple önceki gün Ankara’ya gitti. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in misafiri olarak Ankara’ya giden teşkilat mensupları burada Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüştüler. AK Parti Grup Toplantısına katılan İnegöl ekibi daha sonra da Genel Kurul’daki görüşmeleri izlediler. 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Âdem Demirel, Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, Gençlik Kolları Başkanı Selim Şeherli, Mahalle Başkanları ile yöneticilerinden oluşan 90 kişilik İnegöl heyetinin Ankara’daki ilk durağı AK Parti Genel Merkezi oldu. Burada Milletvekili Hüseyin Şahin tarafından karşılanan heyet, daha sonra da TBMM’ye geçti.
İnegöl heyeti, TBMM’de önce AK Parti Grup toplantısına katıldı. Toplantıda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını dinleyen heyet, toplantının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ile bir süre görüştüler. Daha sonda da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüşen heyet, son olarak TBMM’deki Genel Kurul görüşmelerini izlediler.
Ankara ziyaretine ilişkin değerlendirme yapan AK Parti İlçe Başkanı Âdem Demirel, Kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle teşkilatları ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ettiklerini söyledi. Demirel, ziyaretleri sırasında Milletvekili Hüseyin Şahin’in kendilerine eşlik ettiğini belirterek, “Yaklaşan seçimler öncesinde çok yararlı temaslarda bulunduk. Partimize mensup çok değerli Bakanlar ve milletvekillerimizle tanışma ve fikir alışverişinde bulunma şansımız oldu” dedi.
Milletvekili Hüseyin Şahin de, İnegöl teşkilatını Ankara’da ağırlamaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Şahin, bu tarz ziyaretlerin parti teşkilatlarına moral verdiğini ifade ederek, “Genel merkez ile teşkilatlarımızın arasındaki bağ bu ziyaretler ile daha da güçleniyor. Yaklaşan seçimler öncesinde İnegöl teşkilatı mensuplarımıza için yararlı bir ziyaret programı gerçekleştirmiş olduk” diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.04.2015 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<