banner359

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Basınla Buluştu

13 Haziran 2020 Cumartesi 17:28
AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Basınla Buluştu

Kısa süre önce göreve gelen AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni yönetim kurulunu tanıttı.

Düzenlenen toplantı da kahvaltının ardından bir açıklama yapan Başkan Mustafa Durmuş, “Bildiğiniz üzere Covid-19 salgını sebebi ile ertelenen AK Parti il ve ilçe kongrelerimiz sonrasında hizmet anlayışımızın sürekliliği gereği yeni ilçe yönetim kurulumuz Genel Merkezimiz onayı sonrasında göreve başlamıştır. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, tüm hizmetlere hızlı ve zamanında ulaşım konusunda gereken çalışmaların kesintisiz yürütülmesine katkı sağlamak için, yeni yönetim kurulumuzun görevlendirmeleri AK Parti İlçe Başkanlığımızca yapılmıştır. Kongre süreciyle ilgili de Genel Merkezimiz tarafından bir bilgilendirme yapılacaktır. Ağustos veya Eylül ayı gibi uygun görülmesi halinde kongremizi yapacağız” dedi.

Yeni yönetimin görev dağılımı ise şu şekilde;

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<