banner359

Akaryakıt İstasyonunda Korkutan Yangın

28 Nisan 2018 Cumartesi 10:25
Akaryakıt İstasyonunda Korkutan Yangın

İnegöl´e bağlı Eskikaracakaya mahallesi karayolu üzerinde faaliyet gösteren petrol istasyonunda akaryakıt pompa kısmında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Bursa-Ankara karayolu üzeri Eskikaracakaya mahallesi mevkiinde faaliyet gösteren petrol istasyonunun pompa kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Akaryakıt pompası bir anda alev alarak yanmaya başladı. Petrol istasyonu çalışanları yangına, söndürme tüpleriyle müdahale etmeye başladılar. Hortumlarla da yapılan müdahaleler sonucunda yangın kontrol altına alındı.

İhbar üzerine gelen İnegöl itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptılar. Yangın sonucunda petrol istasyonunun bir kısmında maddi hasar meydana geldi. Patlama yaşanmaması olası faciayı önledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<