banner359

Aktaş Bursa Büyükşehir Adayı Olacak mı ?

15 Nisan 2016 Cuma 18:53 2016-04-15 18:56:13
Aktaş Bursa Büyükşehir Adayı Olacak mı ?
 İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, görevde 12. Yılını değerlendiği program sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

ZAMANIN NE GÖSTERECEĞİ BELLİ OLMAZ

Önümüzdeki yerel seçimlerde isminin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında anıldığının hatırlatılması üzerine Başkan Aktaş, “Önce nasip kısmet meselesi. Parti yöneticilerimizin, ilçe halkımızın desteğiyle 12 yıl önceki seçimlerde belediye başkanı olmuş biriyim. Muhakkak suretle insanın içerisinde istekler olur. Hayaller olur. Hedefsiz hiç kimse olmaz. Hedefi yoksa kişinin zaten sıkıntı var demektir. Lakin benim özelde böyle bir hedefim söz konusu değil. Bir seçim ortamı yok. Bursa´mızın sevdiğim bir büyüğüm, belediye başkanımız var. Heyecanla aşkla şevkle gece gündüz koşturuyor. Bizde İnegöl´de heyecanla koşturuyoruz. Benim önümde 3 altın yılım var. Ben bu 3 yılı dolu dolu kullanmanın, hayalim olan o projeleri hayata geçirmenin derdi içerisindeyim. Vakti zamanı geldiğinde bunların hepsi oturulup, konuşulur. Dönem itibariyle de öyle bir dönemde de değiliz. Ben kesinlikle 3 dönemden daha fazla görev yapmamayı ısrarla savunan bir insanım. Zamanın ne göstereceği belli olmaz” dedi.

PROJE KESİNLİKLE DOĞRU

Bursa büyükşehir belediye sınırları içerisine alınması ve İnegöl´deki hava kirliliğinin sorulması üzerine Aktaş, “Bu proje bazı ilçelere yaramış olabilir ama İnegöl´e geçiş aşamasında çok yaramadı. Proje kesinlikle doğru. Ama geçiş aşamasında bazı sorunlar yaşandı. Biz Bursa´nın bir parçası olmaktan son derece mutluyuz. Her ilin iddialı ilçeleri vardır. Bandırma, Alanya gibi… Bursa´da da İnegöl olarak iddialıyız. Çevre il müdürlüğü ekipleri İnegöl´de denetimler yaptılar, bazı mobilyacılarımız ağır cezalar aldılar. Fakat bunun ardından firmalarımız, kanunla alakalı bilinçlendirilerek, gerekli önlemleri aldılar. Bunun yaptırımı Çevre müdürlüğündedir takdir edersiniz. İnegöl´de lodos varsa hava temiz, lodos yoksa sıkıntı var. Bu konu sadece İnegöl belediyesine mal edilecek bir durum değil. Herkesin sorumluluğu üzerine alması gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.04.2016 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<