banner359

Aktaş: “STK’ların görevi birliği sağlamak”

02 Şubat 2017 Perşembe 13:09 2017-02-02 13:25:50
Aktaş: “STK’ların görevi birliği sağlamak”

Bursa Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu yöneticilerini ağırlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, herkes farklı yörelerden olsa da STK’ların varlık sebebinin birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.

Bursa Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Suat Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Çarşamba günü Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette federasyona bağlı derneklerden biri olan İnegöl Şavşatlılar Derneği yöneticileri de hazır bulundu. Aktaş, derneklerin çok faal olduklarını ifade ederek, “İnegöl’ümüzde Kafkaslar, Balkanlard, Rumeli ve Anadolu’nun değişik yörelerinden göçüp gelmiş insanlar yaşıyor. Bursa ve İnegöl bir Türkiye mozaiği, renkli bir çiçek bahçesidir. Bu renkler hem İnegöl’de, hem Bursa’da ziyadesi ile yaşanmakta. Derneklerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın kendi örf, adet ve an’anelerini yaşatmak maksadıyla yapmış oldukları faaliyetler var. Farklı çalışmalarla, öğrenci burslarıyla, iftar organizasyonlarıyla, aşure dağıtımlarıyla, fakir fukaranın gözetilmesiyle, velhasılı örf, adet ve an’anelerin yaşatılması adına yaptıkları güzel işler var. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarıyız. Hepimizin ait olduğu yöreler, bölgeler var ama Türkiye bizim olmazsa olmazımız. STK’ların varlık sebebi, birlik ve beraberliği sağlamaktır” diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.02.2017 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<