Aktaş Üniversite Öğrencileriyle İftarda Buluştu

01 Haziran 2017 Perşembe 12:39 2017-06-01 12:44:54
Aktaş Üniversite Öğrencileriyle İftarda Buluştu

 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl MYO ve İşletme Fakültesinde eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen iftar programında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

banner380
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte iftar organizasyonlarının startını Salı akşamı gazi ve şehit ailelerine yönelik düzenlenen iftar programıyla veren İnegöl Belediyesi, ülkenin farklı bölgelerinden İnegöl’e gelerek burada eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencilerini de unutmadı. Çarşamba akşamı İnegöl İşletme Fakültesi ve İnegöl Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören öğrenciler için MYO yemekhanesinde iftar programı düzenlendi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da AK Partili meclis üyeleri ve yöneticilerle birlikte katıldığı iftar programına öğrencilerin katılımı da yoğun oldu. Yüzlerce öğrenci Başkan Aktaş ile iftarını yaptı.

“EYLÜL AYINDA BAMBAŞKA BİR KAMPÜS GÖRECEKSİNİZ”
İftarın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kampüs alanında yapılan düzenleme çalışmalarından söz etti. Aktaş, önümüzdeki sezon bambaşka bir kampüs alanının öğrencileri karşılayacağını ifade ederek “İçinizde bazı arkadaşlarımızın yakın bir zamanda okulu bitecek. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Dönem dönem farklı etkinliklerde hem özellikle Yüksek Okuldan Okul Başkanı olan arkadaşımız hem İşletme Fakültesinde Başkan olan arkadaşımız biliyorlar farklı projelerinize katkı ve destekler vermeye çalıştık. Özellikle okulu devam edenler seneye Eylül ayında geldiklerinde bambaşka bir kampüs bulacaklar. Şuan devam eden çalışmalar var biliyorsunuz. Mezun olan arkadaşlar kusura bakmasınlar. Onlara yetiştiremedik” dedi.

Üniversiteyle ilgili yapılan çalışmaların belediyenin asli işi olmadığını da vurgulayan Aktaş, “Hatta biz bütçemiz gereği üniversiteler özel kuruluşlar olduğu için maddi destekte veremiyoruz. Ama burada işadamlarımızla bazı toplantılar yaptık. Belediyenin farklı kaynaklarıyla burada bir çalışma başlatıldı. İnşallah seneye daha güzel, daha nezih bir ortam olacak ve sizler de daha güzel bir ortama kavuşmuş olacaksınız” diye konuştu.

MÜCADELEYİ BIRAKMAYIN
Öğrencilere üniversitenin iyi bir tecrübe olduğunu hatırlatarak mücadeleyi bırakmamaları tavsiyesinde de bulunan Aktaş, “Bu akşam da ramazan bereketiyle sizlerle buluşalım istedik. İkramlarda gecikme veya problem olduysa kusurumuza bakmayın. Burada amaç karın doyurmaktan ziyade beraber olmaktı. Aynı sıralardan geçmiş bir büyüğünüz, ağabeyiniz olarak konuşuyorum. Biliyorum üniversite iyi bir tecrübe. Ama hayat devam ediyor, zorluklar devam ediyor. Lütfen mücadelenizi bırakmayın. Bu akşam bizler de sizin sofranızda meclis üyesi ve yönetici arkadaşlarla beraber olduk. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 01.06.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<