banner359

Aktaş Yerel Basınla Sahur Sofrasında Buluştu

09 Haziran 2017 Cuma 13:57 2017-06-09 14:00:49
Aktaş Yerel Basınla Sahur Sofrasında Buluştu

 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl´de faaliyetlerini sürdüren basın mensuplarıyla Has Bahçe´de düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

Ramazan ayını yoğun bir tempoyla sürdüren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iftar ve sahur programlarında farklı kesimlerle buluşmalarını sürdürüyor. Şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere üniversite öğrencileri, lise öğrencileri ve aşevinde yapılan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşan Başkan Aktaş, sahur yemeklerinde de konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün gece İnegöl´de faaliyetlerini sürdüren basın mensuplarıyla sahur sofrasında bir araya geldi. Yerel basın kuruluşlarının sahipleri, yönetici ve muhbirleri ile ulusal medya İnegöl temsilcilerinin katıldığı sahur organizasyonu, Has Bahçe´de gerçekleştirildi. 11 ayın sultanı Ramazan ayının yoğun temposunda gündeme ilişkin değerlendirme ve sohbetlerin yapıldığı sahur yemeğinde, Başkan Aktaş, davetini kırmayarak programa katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

İnegöl ve ülke gündeminin değerlendirildiği sohbet sonrası sahur yapılarak program sona erdi. Basın mensupları bu faydalı buluşma için Başkan Aktaş´a teşekkürlerini ilettiler. 

Son Güncelleme: 09.06.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<