Aktaş'tan Diş Hastanesine Ziyaret

23 Kasım 2016 Çarşamba 19:04 2016-11-23 19:13:47
Aktaş'tan Diş Hastanesine Ziyaret

 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası İle Diş hekimliği Günü dolayısıyla diş hekimlerinin bu anlamlı ve özel haftasını ve gününü kutlamak için İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

banner380
İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki misafirlerini kapıda karşıladı. Samimi bir havada geçen ziyarette, diş hekimleri ile sohbet eden ve yeni hizmet vermeye başlayan merkezi gezme fırsatı bulan Başkan Aktaş, “İnegöl’ün sağlık alanında önemli mesafeleri kat ettiğini, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de bu alanda vatandaşlarımıza kaliteli ve örnek bir hizmet verdiğini” belirtti.

AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI VE DİŞ HEKİMLİĞİ GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ
Ağız ve Diş Sağlığı Haftası İle Diş hekimliği Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Aktaş; “İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhakemi Tahsin Hasanoğlu başta olmak üzere tüm hekim arkadaşlarımıza ve çalışanlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 20- 26 Kasım “Ağız Diş Sağlığı Haftası” İle 22 Kasım “Diş hekimliği Günü”nü kutlamak için ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz ve parti yöneticilerimiz ile birlikte İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyarete geldik” dedi.

KALİTELİ VE ÖRNEK BİR HİZMET VERİYOR
Hem bu yerin tahsisi ve hem de bu binanın yapılması ile alakalı belediye olarak bu merkeze ciddi katkı ve desteklerimiz oldu diyen Aktaş; “Yeni yerine geçen Ağız ve Diş Dağlığı merkezinde kaliteli bir hizmet verildiğini ve buranın örnek bir merkez olduğunu biliyoruz. Tabi yeni işlev kazanan bir yer olması hasebiyle aksaklıklar olacaktır. Yakın bir zamanda özellikle personel açısından yaşanan sıkıntılar giderilerek bu nezih merkezimiz ilçe halkına en üst düzeyde hizmet verecektir” dedi.

DİŞLER VE DÜŞLER ÇOCUK TİYATROSUNA DAVET
Bu ziyaret vesilesiyle buradan anne ve babalara bir hatırlatma yapmak istiyorum diyen Aktaş; “Diş sağılığına dikkat çekmek için Hadim Alışveriş Merkezleri aracılığıyla Cumartesi günü Müze Konferans Salonunda saat 14.30 da düzenleyeceğimiz Dişler ve Düşler Çocuk tiyatrosuna tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Ayrıca o gün tüm çocuklarımıza diş fırçası ve diş macunu da dağıtacağız ve bu konuya dikkat çekmeye çalışacağız” dedi.

Aktaş son olarak; “İlçemiz sağlık alanında ciddi mesafeler kat ettiğini, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de bu alanda vatandaşlarımıza kaliteli ve örnek bir hizmet verdiğini biliyoruz. Bu hafta ve gün dolayısıyla Ağız ve Diş Sağılığı merkezinde ilçe halkımıza hizmet veren tüm diş hekimlerimize Tahsin Bey’in şahsında kolaylıklar ve başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

BAŞKAN AKTAŞ’A TEŞEKKÜR
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baş Hekimi Tahsin Hasanoğlu ise; “Öncelikle bizleri bu hafta ve gün dolayısıyla kutlamak için ziyarete gelen Belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza, meclis üyelerimize ve teşkilat mensuplarına huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sağ olsunlar her zaman yanımızda oluyorlar. Sağlık konusunda her ne zaman yanına gittiysek bizleri hiçbir zaman geri çevirmeyen, katkı ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanımıza ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası İle Diş hekimliği Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Aktaş haftanın ve günün anısına İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’na çiçek takdiminde bulunurken, ziyarette Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İnegöl halkına hizmet veren diş hekimlerine tatlı ikramında da bulunuldu.

Son Güncelleme: 23.11.2016 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<