Aktaş’tan İnegölspor’a ziyaret

02 Ağustos 2019 Cuma 12:10
Aktaş’tan İnegölspor’a ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberinde İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile birlikte İnegölspor’u ziyaret etti. 
Aktaş ve beraberindeki heyeti İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve yönetimi kurulu üyeleriyle futbolcular karşıladı.
Ziyarette konuşan Başkan Aktaş, İnegölspor’un yeni tesislerinin önümüzdeki sezona yetişeceğini söyledi.

banner380

Başkan Alinur Aktaş, “doğup büyüdüğüm şehre belediye başkanı olarak hizmet vermiş biri olarak, başkanlığını yaptığım İnegölspor’un kendisinde önemli bir yere sahip olduğunu, şehrin tanıtımında önemli rol oynayan İnegölspor’un 2 ligde başarı olması bizleri son derece memnun edecektir. Genç kulüp başkanı Eşref Güç ve genç yönetim kurulu ortaya koyacakları başarılı çalışmanın karşılığını lig maçlarında alacaklarına inanıyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada İnegölspor’a verdiğimiz desteği devam ettireceğimiz söylemek istiyorum. Bugüne kadar 9 milyon lira harcama yapılan Karalar mahallesinde başlayan İnegölspor tesislerinin kalan diğer bölümün tamamlanması için ihaleye önümüzdeki günlerde çıkılacak. Önümüzdeki sezon yeni tesisleri tamamlayarak hizmete sokmayı arzu ediyoruz. İnegöl’ün yetiştirmiş olduğu genç teknik direktör İsmail Güldüren yönetimindeki futbolcu kadrosuna 1 Eylül’de Kırklareli spor maçı ile başlayacak olan lig maratonunda başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<