Aktaş'tan Yerel Yönetimler dersi

.

03 Nisan 2015 Cuma 19:31 2015-04-03 21:43:30
Aktaş'tan Yerel Yönetimler dersi

 Müşerref Muzaffer Samda İlkokulunun düzenlediği ‘Yerel Yönetimler’ dersinin konuğu Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu.

banner380
Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi tarzındaki derste Başkan Alinur Aktaş, belediyenin yapısı, işleyişi, organları ve görevleri gibi yerel yönetimlerle ilgili pek çok konu hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Öğrencilere belediye başkanının, belediye meclisinin ve belediye encümenin görevlerini detaylı bir şekilde anlatan Başkan Aktaş, çocuklara belediye hakkında çeşitli sorular sorarak kurumu ne kadar tanıdıklarını öğrendi.

Derse katılan öğrencilere ileride hangi mesleği tercih etmek istediklerini soran Aktaş; “Okul hayatınızı tamamladığınızda hepiniz çeşitli mesleklere dağılacaksınız, hangi mesleği yaparsanız yapın fakat mutlaka yaptığınız işi sevin. Çünkü yaptığınız işi sevmezseniz, heyecanınızı kaybederseniz ve o işte verimli olamazsınız. 11 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum fakat her yeni gün benim için yeni bir tecrübe, yeni bir heyecan” dedi.

Aktaş, öğrencilerin belediye ve İnegöl hakkında sorduğu sorulara içtenlikle cevap vererek söyleşiyi bitirdi.

Son Güncelleme: 03.04.2015 21:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<